Jelena Vile & Apartmani

SER | ENG | RUS
adresa: Opatovo b.b. - Donja Lastva, Tivat, Montenegro    rezervacije: +382 63 222 808, +382 33 402 582    e-mail: jelena.apartmani.tivat@gmail.com

Prodaje se urbanizovano zemljiste u Becicima sa projektnim planom za Hotel “Metropol IN”

Hotel "Metropol IN" BeciciProjektovani objekat – hotel „ METROPOL IN“ pozicioniran je u Bečićima, opština Budva, na urbanističkoj parceli 7.3 u okviru bloka 7c, a neposredno uz magistralni put BUDVA-BAR ( sa južne strane).Na zapadnoj strani lokacije , na udaljenosti cca 200 m nalazi se hotel „ SPLENDID“, a sa istočne strane, na udaljenosti cca 150 m, nalazi se lokacija budućeg hotela „ SHERATON“, lokacija je udaljena od mora cca 100 m. Budući hotel gravitira dijelu bečićke plaže, pozicioniranom između plaže hotela „ Splendid“ sa zapadne strane i hotela „ Šeraton“ i „ The queen of montenegro“ sa istočne strane.

se sastoji od:

– Garaža – 2

– Garaža – 1

– Suterena

– Prizemlja + galerije

– 7 spratova

– Mansarde

Broj garažnih mjesta: 53

Broj soba: 58

Broj apartmana: 4

Ukupna bruto površina objekta iznosi cca 10 000 m².

 

7ACCamera

Garaža /-2/ ima 27 parking mjesta do kojih se automobili dopremaju auto- liftom sa kote partera /prizemlje/, osim parkinga na ovoj etaži nalazi se sprinkler stanica i vodospremnik za sprinkler te dvije ostave dok je veza sa recepcijom i glavnim ulazom preko glavnog sepeništa i lifta.

Garaža /-1/ ima 26 parking mjesta do kojih se automobili dopremaju auto- liftom sa kote partera /prizemlje/, osim parkinga na ovoj etaži nalaze se tri ostave, a veza sa recepcijom i glavnim ulazom je preko glavnog sepeništa i lifta.

Suteren je funkcionalno podijeljen na dva dijela i to:

1/ javni dio

2/ servisni dio

Javni dio suterena čini Wellness i SPA centar u čijem sastavu se nalaze : teretana, dvije saune, tursko kupatilo, zatvoreni bazen, soba za masažu, sanitarni blokovi te potrene ostave i garderobe, recepcija SPA centra i poslovni prostor. Javni dio je sa recepcijom i glavnim ulazom u hotel povezan glavnim stepeništem i liftom.

U sklopu servisnog dijela suterena se nalaze kuhinjske ostave, te sanitarni blokovi sa garderobama za zaposlene. Suterenski dio je povezan sa ekonomskim ulazom i kuhinjom u prizemlju preko pomoćnog stepeništa, a za vertikalni transport većih tereta može se koristiti i teretni lift- platforma.

Prizemlje je reprezentativni dio objekta u sklopu koga se nalazi glavni ulaz sa vjetrobranom i recepcijom te glavnim stepeništem i liftom, hotelski restoran sa 106 mjesta, hotelska kuhinja te ekonomski ulaz sa pomoćnim stepeništem i teretnim liftom.

Iznad dijela prizemlja se nalazi galerija koja je povezana sa recepcijom preko glavnog stepeništa, a u sklopu galerije su projektovane tri kancelarije sa jednim sanitarnim blokom te predprostorom kancelarija koji će služiti za prijem i čekanje stranaka.

Prvi sprat je povezan sa recepcijom i glavnim ulazom u hotel preko glavnog stepeništa i lifta. Prvi sprat je podijeljen na dva dijela i to:

1/ Javni dio u sklopu kojeg je projektovana jedna manja sala za sastanke i konferencijska sala sa kontrolnom sobom, te zajedničkim predprostorom i balkonom

2/ Hotelski dio koji se sastoji od hotelskog hodnika i šest tipskih hotelskih jedinica, a tipska hotelska jedinica uključuje hotelsku sobu, kupatilo i balkon.

Drugi sprat je povezan sa recepcijom i glavnim ulazom u hotel preko glavnog stepeništa i lifta,a sastoji se od predvorja hotelskog hodnika i deset tipskih hotelskih jedinica. Hotelska jedinica uključuje hotelsku sobu, kupatilo i balkon.

Treći, četvrti i peti sprat su u projektantskom smislu isti kao drugi sprat.

Šesti sprat je povezan sa recepcijom i glavnim ulazom u hotel preko glavnog stepeništa i lifta i sastoji se od predvorja hotelskog hodnika i šest tipskih hotelskih jedinica i predprostora apartmana i dvije apartmanske jedinice. Hotelska jedinica uključuje hotelsku sobu, kupatilo i balkon. Apartmanska jedinica se sastoji od boravka, sobe, kupatila, WC-a i balkona.

Sedmi sprat je u projektantskom smislu isti kao šesti sprat.

Mansarda je servisni dio objekta koji je sa recepcijom i glavnim ulazom povezana preko glavnog stepeništa i lifta, a na ovoj etaži se nalaze tri ostave te jedna pomoćna prostorija koja će se koristiti za potrebe održavanja objekta.

 

IMG_5438IMG_5443