Jelena Vile & Apartmani

SER | ENG | RUS
adresa: Opatovo b.b. - Donja Lastva, Tivat, Montenegro    rezervacije: +382 63 222 808, +382 33 402 582    e-mail: jelena.apartmani.tivat@gmail.com

Neksan Apartman br. 5 – BudvaCijena noćenja na upit

Luksuzni poslovno-stambeni objekat Neksan, čija je izgradnja završena 2011. godine nalazi se u Budvi, stan se nalazi na Bulevaru, zgrada Nexan XYZ., jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu. Posjeduje sopstvena garažna mjesta, koja su smještena na prvoj i dugoj podzemnoj etaži. Garaže su opremljene protivpožarnim sistemima, epoksidnim podovima, senzorskim osvjetljenjem i dva auto lifta. Zgrada posjeduje i dva putnička lifta.

Stan je površine 81 m2 i nalazi se na drugom spratu, sastoji se od spavaće sobe sa kupatilom, dnevnog boravka sa trpezarijom , kuhinje, kupatila i terase sa pogledom na more.

Apartmani imaju prelijep pogled na more i ostrvo Sveti Nikola, a jedna od najpoznatijih budvanskih plaža, Slovenska Plaža, nalazi se na svega par minuta šetnje od zgrade, dok je Stari Grad udaljen svega 10 min.

Apartmani su izrađeni od kvalitetnih materijala i opremljeni je modernim namještajem i savremenom kuhinjom modernog dizajna. Klimatizovani su, posjeduju LED TV sa kablovskim kanalima, pomoćni ležaj i sef.

  • kapaciteti 2 + 2 pomoćna ležaja
  • 1 spavaća soba
  • 1 kupatilo
Provjeri Dostupnost